TUNCELİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 Eğitim ÖğretimYılının Birinci döneminin sona ermesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Arslan bir mesaj yayınladı.

2015 - 2016 Eğitim ÖğretimYılının Birinci döneminin sona ermesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdür Vekili  Mehmet Arslan  bir mesaj yayınladı.

 

22-01-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

2015 - 2016 Eğitim ÖğretimYılının Birinci döneminin sona ermesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdür Vekili  Mehmet Arslan  bir mesaj yayınladı.

Müdür Vekili Mehmet ARSLAN, yayımladığı yarıyıl tatili mesajında:

“Sevgili çocuklar, değerli gençler! 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısını bu gün tamamlıyoruz. Unutmayınız ki alacağınız karneler sadece sizlerin değil aynı zamanda ailenizin ve biz yöneticilerin, karneleridir. Devlet olarak sizlerin daha iyi mekânlarda, daha iyi şartlarda eğitim almanızı sağlamak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Elbette ki fiziki mekânların iyileştirilmesi eğitim hizmetlerinde önemlidir. Ancak sadece fiziki mekânların iyileştirilmesi eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yeterli değildir. Bu anlamda her zaman ailenin, öğretmenin ve toplumun da işbirliği ile eğitim seviyesini yükseltecek ana unsur olduğunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmekteyiz.

 

Eğitim, insan davranışlarındaki olumlu değişikliklerdir. Amacımız sadece akli ilimlerle insanları donatmak değil aynı zamanda modern, çağdaş bir insanda bulunması gereken davranışların öğrenilmesi, uygulanır hale gelmesidir. Kıymetli Veliler! Başarı elbette takdir edilecek önemli bir göstergedir, ancak çeşitli nedenlerden dolayı istenilen düzeyde başarıya yakalayamamış çocuklarımıza da bir şans daha vermek, onların eksikliklerini öğretmenlerle, okul idareleriyle işbirliği halinde gidermek durumundayız. Çocuklarımızın başarısıyla gurur duyuyorsak, başarısızlık durumunda kendimizde de hata aramamız ve kendimizi de sorgulamamız gerekir. Çocuklar bizim geleceğimiz, büyük ve güçlü Türkiye´nin güvencesidir. Onları en iyi şekilde bilgilerle donatmak, eğitim ve öğretim süreçlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak zorundayız. Ümit ediyorum ki ikinci dönem daha etkili ve daha verimli bir dönem olacaktır. Özellikle Velilerimize ve öğretmenlerimize eğitime gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyor, çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Atatürk Mahallesi 112 Sokak No8 Merkez/Tunceli - (0 428) 280 62 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.