TUNCELİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 LGS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL TÖRENİ

LİSELERE GEÇİŞ SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
2019 LGS'DE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL TÖRENİ

Düzenlenen törende 2019 Liselere Geçiş Sınavında Tunceli ilimizde dereceye giren öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Gürsel EKMEKCİ tarafından ödül verildi. Pertek Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden Sidar Baran ÖNCEL 497,41 puan alarak birinci oldu. Çemişgezek İstiklal Ortaokulu'ndan Ahmet Balcı ve Merkez Munzur Ortaokulu'ndan Öykü ŞİMŞEK 493,40 eş puan alarak ikinci ve üçüncülüğü paylaştı.

                İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene Müdürümüz Gürsel EKMEKCİ, öğrencilerimizin aileleri ve öğretmenleri katıldı. İl Müdürümüz Gürsel EKMEKCİ öğrencilerimize hayırsever iş adamı Hakan ÖZER tarafından alınan diz üstü bilgisayar ve müdürlüğümüzce temin edilen kırtasiye malzemesinden oluşan hediyeleri armağan ederek öğrencileri ,ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

               Gürsel EKMEKCİ yaptığı konuşmada  Valimiz Sayın Tuncay SONEL İlimizde birçok iş, yatırım ve projeye imza attığı gibi eğitim adına da çok  fazla emek harcıyor. Kendilerine bu emeklerinden ötürü naçizane şükranlarımızı iletiyorum. '' dedi.

             Konuşmasının devamında ''Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin eğitim-öğretim adına verdiği emeğin ve çabanın hakkını ödeyemeyiz, onların kadrini kıymetini bilmek gerek.'' dedi. Bütün başarıların elde edilmesinde muhakkak bir ekip çalışması olduğunu vurgulayan EKMEKCİ bu bağlamda ildeki velilerimizin ilgi ve alakalarının çok büyük olduğunu ve ilimiz öğrencilerinin elde ettiği başarının kilit anahtarlarından biri olduklarını söyledi. Emeği  geçen herkese teşekkürlerini ileterek töreni sonlandırdı.

 

 

26-07-201926-07-201926-07-201926-07-201926-07-2019

Atatürk Mahallesi 112 Sokak No8 Merkez/Tunceli - (0 428) 280 62 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.